soittotunnit, laulutunnit ja muskari

soitto- ja laulutunnit

bändikoulu

muskari

Bändikoulussamme harjoitellaan bändityöskentelyä ja yhteensoittoa. Jos sinulla on oma poppoo, tuunataan taidot kohdilleen porukalla. Kokoamme mahdollisuuksien mukaan myös bändin kasaan. Musiikin ilo moninkertaistuu yhdessä soittamalla!

Meillä saat opetusta useissa eri soittimissa sekä laulamisessa yksilöllisesti omat toiveesi ja tavoitteesi huomioiden. Soittimissa suosittuja tunteja nyt ovat esimerkiksi kitaratunnit, pianotunnit, rumputunnit, bassotunnit ja viulutunnit. Oppilaidemme ikähaitari on laaja, eikä koskaan ole liian myöhäistä aloittaa! Pienten lasten ensimmäisen instrumentin valinnassa annamme mielellämme vinkkejä.

 

Toiminnalliset ja liikunnalliset muskarit sisältävät temppuilua, motorisia harjoituksia ja kädentöitä, kuten taideintegraatiota muovaillen ja askarellen eri teemoihin liittyen. Teemoina mm. inkkarit, kalat, Ryhmä Hau, avaruus, pandat ja norpat.

- vauvamuskari-perheryhmä

- 1–2-vuotiaiden perheryhmä

- 3–4-vuotiaat

-5–6-vuotiaat

Muskaritunti kestää 45 minuuttia. Muskaritätinä toimii Sanna Sallinen.

kokemuksia

"Sen tiedän, että hyväksi aion tulla. Tämä on kokonaisuudessaan niin mahtavaa. Tänne on aina kiva tulla."

 

Pauli Niemelä, piano ja rummut

"Soittajaksi ei synnytä, vaan siihen opetellaan. Täällä on tosi mukavaa. Kaikki, jotka haluavat ruveta soittajiksi, niin siitä vain!"

 

Veronica Bernat, kitara

 

"Lauluhalua vastaan on turha taistella. Sillä hetkellä kun ihminen edes ajattelee laulamista, on askel seuraavalle tasolle otettu."

 

Jaakko Kuusela, klassisen laulun opettaja